Producten

 

 

 Hieronder ziet u een aantal producten waar wij mee werken.

BTO Notebooks

BTO levert op maat gebouwde laptops voor regelrechte topprestaties! Het merk voor notebooks en displays.

Notebooks op maat, built-to-order (BTO). Een breed en diep assortiment.

BTO staat dus voor ‘Better than Others’.

 

 

 

NOD32 antivirus

NOD32 is inmiddels ook een bekende naam in de antivirus wereld, ze bieden inmiddels tal van particulieren en bedrijven dagelijkse bescherming. In 1992 werd hoofdbedrijf van NOD32 (eset) opgericht en maakte al snel een hele grote groei mee.

NOD32 heeft al verschillende malen een awards gewonnen en door samenwerking met bedrijven als Canon, Dell en Microsoft staat NOD32 alweer in de Deloitte's Technology Fast 50 CE.

NOD32 is op dit moment wereldwijd actief met het verspreiden van hun product, zo zijn ze actief in onder andere Amerika, Londen, Praag en Slowakije. Hun product word gedistribueerd naar met als 80 landen.

Wilt u meer weten over de producten van NOD32, surf dan door naar de informatiepagina.

 

 

 

 

MSI

Sinds de oprichting in 1986, heeft MSI gedemonstreerd nog veel succes in digitale tijdperk. Om de beste gebruikerservaring, ieder onderdeel is van essentieel belang. In de afgelopen 25 jaar, MSI streeft altijd om digitale producten op basis van haar kernwaarden - "innovatie" en "Style". De resultaten zijn producten met superieure prestaties, vertrouwde betrouwbaarheid, uitstekende gebruikerservaring en expressieve stijl.MSI heeft de wereldberoemde product design award en bijna 8.000 overige award erkenningen van 350 media in 50 landen wereldwijd. Met het merk slogan van "innovatie met stijl", zal MSI blijven om te pionieren in de wereldwijde markt als een van de belangrijkste merk in digitale tijdperk, evenals de wereld leiden in innovatie op het gebied van de wereldwijde mode-technologie met de behoeften van de consument in zijn kern.

 

 

Snelstart

SnelStart is het administratieprogramma voor ondernemers die voorbereid willen zijn op de toekomst. Als uw bedrijf groeit, kunt u zonder verl

ies van gegevens overstappen naar grotere pakketten. Door de factuur- en boekhoudprogramma's van SnelStart krijgt u niet alleen grip op uw cijfers, maar kunt u ook besparen op de kosten van uw accountant.

Als accountant hoeft u alleen maar te controleren en eventueel te corrigeren en blijft er meer tijd over om uw klanten te adviseren.